Gülfem EREN

Başkan

1965 İstanbul doğumlu, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler fakültesinden mezun. 1992-2001 yılları arasında Gleoncore Grain B.V. firmasının Türkiye ofisinde tahıl bölümünün yöneticiliğini yaptı (Director of Grain Dept.). 2001 yılından beri AGRON firmasının sahibidir.

Hikmet ÖZKAN

Başkan Yardımcısı

Tokat İli Erbaa İlçesinde doğdu. 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde (TMO) Alım ve Muhafaza Daire Başkanı olarak görev yapmıştır. Türkiye’de ilk lisanslı depo şirketi olan TMO-TOBB Lidaş’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yapmıştır. Özel bir lisanslı depoculuk şirketinde Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuş ve Türkiye’de ilk özel Lisanlı depo şirketinin kuruluş ve lisans işlemlerini gerçekleştirmiştir. TMO Genel Müdürlüğünü temsilen yurt dışı ve yurt içinde çeşitli seminer, panel, toplantı ve konferanslar ile Televizyon programlarına konuşmacı olarak katılmış ve çeşitli dergilerde makaleleri yayımlanmıştır. Ayrıca Lisanslı depoculuk konusunda birçok makaleleri yayınlanmış, TV programlarına katılmış ve birçok toplantıda sunum yapmıştır. Tarım Ürünleri Lisanslı Depo ve Yetkili Sınıflandırıcı Şirketleri Derneği (LİDAŞDER) Genel Sekreteri ve TOKAY Danışmanlık Limited Şirketi Kurucusudur.

Pelin ÖZER

Sayman Üye

1978 Afyonkarahisar’da doğdu. Afyon Anadolu Lisesi ve İstanbul Koç Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. 2001-2011 yılları arasında profesyonel olarak ADM (İstanbul/Hamburg), Arçelik A.Ş ve özel sektör gruplarında dış ticaret, iç piyasa satış/alım ve marka yöneticiliğinde çalıştı. 2010 yılında kurucu ortak olarak “MPM Gıda San ve Tic. A.Ş” yi kurdu ve tahıl grubu, yağlı tohumlar, yem hammaddeleri ve bitkisel yağlar alanında broker/aracı hizmeti vermektedir. TÜSİAD ve GYİAD üyesidir.

Necati GÜLBAHAR

Üye

İlk ve Orta öğrenimini Sivas'ta tamamlamıştır. 1993 Yılında Kurulmuş olan Eser Nakliyat Demir ve Tarım Ürünleri İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti’ni Kurmuş olup ve 28 Yıldır Şirket Ortağı ve Müdürlüğü Yapmaktadır. Ayrıca Mermer üretim ve pazarlama sektöründe de yer almaktadır. 1993 -1996 yılları arasında Sivas Sınırlı ve Sorumlu Taşıyıcılar Koop. yönetiminde bulunmuştur. 1993 -1995 yılları arasında 4 Eylül Taşıyıcılar Koop yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır. 2000 ve 2002 yılları arasında Sivas spor kulüp yöneticiliği yapmıştır. 2005 ve 2009 yılları arasında Sivas ticaret odası meclis üyeliği ve Yönetim Kurulu başkan vekilliği yapmıştır. 2013 tarihinde halen meclis üyeliği görevini yürütmektedir. Hubuder Derneğinde 2010 tarihinden itibaren üyeliği devam etmektedir.

Yahya KASSAP

Üye

1967 yılında Kızıltepe ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini burada tamamladı. 1988 yılında Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 1995 yılında kurmuş olduğu Atılım Tarımsal Muh.San. ve Dış Tic.Ltd.Şti ile tarımsal ürün ticaretine başladı. Halen aynı işini devam ettirmektedir.

Ali Selçuk KAYA

Üye

1997 yılında Aydın Lisesinden, 2004 yılında Galatasaray Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuş ve 2010 yılında aynı üniversitede Siyaset Bilimi yüksek lisansını tamamlamıştır. 2005 yılında Polyester ihracatı alanında 1 yıl hammadde satın alması yapmış, 2007 yılı itibariyle Kaptan Demir Çelik ve Dış Tic AŞ, ihracat departmanında 3 yıl boyunca Kuzey Afrika Bölge ihracat sorumlusu olarak görev yapmıştır. 2010-2013 yılları arasında Cargill Tarım Türkiye ofisinde Hububat Ticaret yöneticisi olarak çalışmıştır. 2013 yılından beri, Aston Tarım Gıda İç ve Dış Tic şirketinde Ülke Ticaret Müdürü olarak iş hayatına devam etmektedir.

Kayhan ERDOĞAN

Üye

2012 yılında Erdoğanlar Tarım Ürünleri firmasının satın alma bölümünde sektöre giriş yaptı. 3 senelik çalışmanın ardından 2015 yılında Serka Tarım Ürünleri’nin kurucu ortağı olarak firmanın kendine ait Trakya ve İç Anadolu bölgesi ofislerinde hububat tedariğini halen sürdürmektedir.

YUKARI